Projecten:

0121 Verbouwing woonhuis Geldrop

De bestaande aanbouw was bouwkundig in slechte staat, een werkkamer en overdekt terras werd gemist. De gehele achtergevel van de bestaande aanbouw is verwijderd en opnieuw voorzien van een glasgevel met schuifpui.

De werkkamer is toegevoegd waardoor er vanachter het bureau een mooi zicht is op de tuin. De overkapping van glas en staal heeft een terraszonwering. Hierdoor blijft er voldoende daglicht vallen in de eetkamer en bij zon, is er voldoende schaduw (minder warmte) onder het glazen dak. Om de verbouwing als een geheel te laten zijn, is ervoor gekozen alles in zink uit te voeren.

De oppervlakte textuur verbindt als het ware de werkkamer-terrasdak-achtergevel met elkaar, waardoor het een geheel wordt en een rustige uitstraling heeft.


Lees verder